Dakkapel financieren

Laten we beginnen met het uitleggen wat een prefab dakkapel is. Prefab dakkapellen zijn dakkapellen welke in de werkplaats gemaakt worden. De financiering is hierbij belangrijk. De hele dakkapel wordt kant-en-klaar gemaakt in een werkplaats. Het voordeel is dat de werkers en timmermannen zo veel gemakkelijker bij de verschillende delen kunnen komen. Ze hoeven geen halsbrekende toeren uit te halen om hun werk te doen.

Waarom kiezen voor een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel heeft als voordeel dat ze veel goedkoper zijn dan wanneer een dakkapel op de traditionele manier wordt geplaatst. Daarnaast wordt een prefab dakkapel in een dag geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om minder lang in de stof en kou te zitten. Je merkt er eigenlijk bijna niets van, dat de prefab dakkapel geplaatst wordt.

Wat kost de financiering van een prefab dakkapel?

Een prefab dakkapel kun je al krijgen vanaf €3.000 euro. We hebben het dan over een houten dakkapel. De dakkapel wordt in een dag op je dak geplaatst. Als je kiest voor een kunststof dakkapel dan moet je rekenen op een kostenpost van €4.000 euro en meer. Doordat de prefab dakkapel al in de werkplaats gemaakt is en in een dag geplaatst kan worden is het mogelijk om de kosten lager te houden. En dat is natuurlijk een groot voordeel. De financiering komt dan vaak op zo een 8% bijvoorbeeld.

Garantieregeling

Of je nu een normale dakkapel of een prefab dakkapel gaat kopen, je wilt natuurlijk graag weten of er ook garantie op zit. Een dakkapel kost al gauw €3.000 euro tot €6.000 euro en dat is natuurlijk een aardige investering. Het is echter een investering in meer woonruimte en licht in je huis. En ook een investering om je woning meer waard te laten worden. Het is daarom goed om ook te informeren naar de garantieregeling. Tenminste als je kiest voor een prefab dakkapel.

Op deze website lees je meer over dakkapellen, dakkapel-info.nl

Back To Top